verliefd
Ik ben verliefd op hem ,
maar hij weet dat niet
ik weet niet eens of hij het ziet.
Ik moet telkens naar hem kijken en
wil hem nooit ontwijken .
Ik heb er nog nooit mee gepraat
maar ik denk dat hij me enorm aanstaat.
Hij heeft mooie bruine ogen en leuk haar.
Ik heb wel eens hallo tegen hem gezegt maar
verder is het niet gekomen dan verlangen naar
heete dromen.
Mijn vrienden vragen zich af dat ik telkens
naar die ene jonge lach.
Vandaag is hij naar me toe gekomen , was het
echt of was het een droom ?
Ik heb met hem een praatje gedaan maar spijtig
over verkering is het niet gegaan.
Hij is nu mijn beste vriend en dat is zowat alles wat mijn hart verzind.