Gelukkig,
ik was gelukkig met jou
jij was alles wat ik wou.
Ik had maanden op je staan
wachten.
Nooit kreeg ik je uit mijn
gedachten.
Je lachte me steeds weer toe
mijn liefde voor jou wat
een prachtig gedoe.
Ik kon wel uren naar je staren
en wrijven in je haren.
Je telkens weer kussen ,
en brieven met hartjes in je bussen.
Mijn lieve schat je was alles wat ik had.
Ik zal je nooit vergeten en telkens mijn
hartslag voor je meten.
Maar tot mijn grootte spijt , ik ben je kwijt.