Mama, ik wil niet sterven
Papa, ik wil leven
Zusje, help mij
Ann, vergeet mij nooit
Liefste, houd van mij
Bomma, ik ga eerst
Vrienden, ik wil verder leven
Maar kan niet.
Ik wil niet, maar toch weer wel.
Ik en niemand anders moet beslissen
Maar ik weet het niet.
Ik kan niet meer
Ik ben op
Uitgeblust
Help mij!
Zie dat ik verander
Zie dat ik anders ben
Zie dat ik stervende ben
Zie dat ik niet mezelf ben
Zie!
Kijk!
Ga op je gevoel af!
Laat niemand sterven
Geef iemand zijn ruimte om te leven
Ze zal het waart zijn
Ik wil het waart zijn
Ik wil vermageren, nee verdikken
Ik wil leven, nee dood gaan
Ik wil mezelf zijn, nee iemand anders
Ik wil leven, mama
Laat mij niet doodgaan
Toe, geef om mij
Ik zal veranderen
Ik zal beter zijn
Ik wil, ik wil, ik wil
Mag ik?