Jij bent steeds in mijn gedachten
Jij bent die ene waar ik op zal wachten
Jij bracht weer kleur in mijn leven
Jij hebt me zo veel gegeven
Door jou zag ik de zon weer schijnen
Ik hoop, dat je nooit meer zult verdwijnen
Jij hebt een hart van goud
Jij bent mijn toekomst waar ik van houd
Hele nachten zitten praten,
want dan heb JIJ weer in de gaten,
hoe bang ik soms ben.
Dan blijkt weer, dat ik mijn eigen gevoelens niet ken
Ik leef soms in onzekerheid,
want ik weet: "Ik wil jou nooit meer kwijt."
Soms doen mijn gevoelens pijn.
Dan denk ik : "Is dit echt? Kan liefde zò zijn?"
Ik lig soms in mijn bed te huilen
en weet bij jou kan ik dan schuilen.
Nu is dan toch gebleken: "Onze liefde is echt,
eerlijk, open en oprecht!"