Een goed gevoel
Rijdend
Tussen akkers
Zwart tussen groen
Suizende banden
Een licht verzet
Tijd
Tijd te overdenken
Tijd om los te laten
Tijd van genieten
Genieten, niet praten
Zon
Waterig
De akkers
Hoogwaterig de sloten
Wolken ver tot de horizon
Boeren
Ploegen groen naar bruin
Mooie rechte voren
Banden
Vermalen
Modder
Spatten op
Een auto
Raast langs me heen
Spetters op me heel gemeen
Nader ik mijn doel
Geeft dit toch een goed gevoel
Arie 05-12-2000