Josje; jij met je leuke koppie, leuk karakter en een speciale glimlach....
Je was en bent altijd heel speciaal voor me....tot op die dag.
Je zei dat je het huis uit zou gaan en met Machdor zou gaan samenwonen.
Ik voelde toen gelijk tranen in m`n ogen komen.
Josje, je bent gewoon heel speciaal voor mij en van Machdor houdik ook heel vel.
Hier in huis is het onder jou zo stil...
We hebben natuurlijk genoeg contakt en ik geef nu gewoon toe dat ik je heel erg mis.
Maar daar in Apeldoorn heb je het fijn.
Je hebt daar je eigen spulletjes en je kunt daar lekker je zelf zijn.
Wat ik hiermee wil beriken weet ik nie,
alleen maar dat ik jou niet alleen als zus,maar ook als een goede vriendin zie.
Nou Josje, nog een heel leuk leven daar in Apeldoorn met Machdor..
eN IK GA ER NU VANDOOR ( met dit gedicht!)