opeens die steek van pijn
waarvan ik weet dat het onnodig is
toch word ik soms geraakt
net niet op tijd om weg te duiken
het is even snel weer weg als dat het gekomen is
maar toch die ene steek
van het dat gevoel wat wil laten weten dat het ook aanwezig is in mijn hart
ik wil er niet aan toegeven want het is onnodig
maar zonder dat ik het wil gebeurt het