Op een afstand
_________________
Zij kunnen met hem praten
Zomaar, zonder zorgen
Zij kunnen bij hem komen
Zonder angst en nooit verborgen
Zij kunnen hem bereiken
Hem hun gevoelens laten zien
Zij kunnen bij hem blijven
Vol verlangen en gegrien
En ik blijf op een afstand staan
Mijn gevoelens kent hij niet
Huilend besluit ik weg te gaan
Omdat hij mijn verlangen toch nooit ziet
...