rustig en stil,
de leegte is kil
rustig en stil,
er was een wil,
drie weken heeft u gevochten,
wij zijn trots dat wij u hierbij begeleiden mochten,
Lieve opa.....IK HOU VAN JOU, IK ZAL JE NOOIT VERGETEN, JE BLIJFT VOOR ALTIJD IN MIJN HART.
ter herinering aan mijn lieve opa.....JAN
1920-2000
opa, rust zacht...
je madelijne