Zwevend door de lucht
Vleugels aan mijn zij
Kijkend hoe het is
Want ik voel me vrij
Toch ook gevangen
In een gesloten kooi
Deze wereld
Lijkt soms veel te mooi
Niet altijd
Is het leven fijn
Je hebt ook momenten
Met vreselijke pijn
Ben blij dat ik
Weet dat er iemand is
Waar ik bij terecht kan
Ook al gaat het mis
En is het niet leuk
Om het te moeten horen
En moet je weer
De lieve vrede verstoren
Toch staat diegene
Altijd voor me klaar
Dat maakt mijn leven
Minder zwaar