juist
je moet stil zijn
je krachten sparen
zodat je kunt vechten
straks
vergeet maar
wat je niet wilt weten
verjaag de chaos
donker, licht
straks
voel het dan
al de liefde
die ik jou
zo graag geven wil
nu
je vingertoppen
raakten de mijne
kon jij ook maar
zo genieten
nu