Met mijn gedachten zit ik daar waar ik wil
Het is er rustig en heel stil
Het is er vredig
Het is er fijn
Dan zie ik een plek
En dat doet me pijn
Ga weer weg
Weg met mijn gedachten
Ik voel de pijn
Het is niet te verzachten
Weet niet wat te doen
Weet niet wat te zeggen
Wat ik voel is niet
Met woorden uit te leggen
Ik zit te denken hier in het raam
Dan roept mijn moeder
Dat ik naar bed moet gaan