Ik dacht deze liefde loopt nooit gevaar
maar nu ben ik er achter, dat is niet waar
ik wil je iets geven, mijn liefde voor jou
Het is gewoon zo, omdat ik van je hou
Al ben ik te min en te slecht
Ik heb toch ook net zoveel recht ?
Mag ik mijn liefde voor jou niet met je delen ?
Ik wil je handen voelen die door mijn haren strelen
Ik wil je hart weer kunnen binnen dringen
Ik zou het wel zo hard voor je willen zingen
Lieve wesley, ik schrijf dit van jou
Omdat ik super veel van je hou !