Voor het eerst samen met de kinderen op vakantie geweest.
Dit waren voor mij drie weken feest.
Ook 24 uur samen is geen probleem
en over oneffenheden stapten we heen.
We kunnen nog steeds goed met elkaar praten
en houden elkaar ook goed in de gaten.
Samen op een klein oppervlak, op elkaars lip
en zelfs dan zit onze liefde niet op de wip.
In de vakantie ook nog verloofd,
dat is iets dat had ik 6 maanden geleeden niet geloofd.
Met trots zal ik je ring nu dragen
en wacht in spanning op de wittebroodsdagen.