Ergens
------
Ergens in mij ,
voel ik dat ik niet onmisbaar ben.
Dat iedereen naar me luisterd en
mij begrijpt elk woord dat ik
maar zeggen kan.
Ergens heel ver hier vandaag.
Waar er geen denken is aan...
lijden , lijden van pijn en
verdriet .
Een ergens een ergens maar ook
nergens.
Ooit zal je "ergens" vinden.
Die ergens dat er op wijst dat
je het geluk vind en je zelf
kan bestuderen al heb je het al
niet gedaan en je komt jezelf tegen
Ergens ...waarom ben je nergens ?