Mijn gevoelens voor jou zullen nooit over gaan.
Daarvoor ben ik te veel in dit leven gaan staan.
Een leven waar ik veel van hou.
Waarop ik heel mijn toekomst bouw.
Ik weet mijn gevoelns vaak niet uit te drukken
en ben bang, dat mij dit ook niet zal lukken.
Ook heb ik het gevoel, dat wij uit elkaar drijven
en hoop dan alleen dat dit niet zo zal blijven.
Ik heb soms veel verdriet,
omdat ik weet dat jij dit niet zo ziet.
Ik hou te velel van je om je te verliezen,
maar je weet, dat ik altijd voor jou zal kiezen.
Als ik me onbegrepen voel,
omdat je niet snapt wat ik bedoel
probeer ik het je uit te leggen,
maar weet dan niet de juiste woorden te zeggen.
Toch ben jij de drijfveer in mijn leven
en zal ik je altijd al mijn liefde geven.
Ik zal voor onze relatie blijven vechten
en proberen mijn gevoelens te beslechten.
Het leven naast, met en voor elkaar deed me zo goed
en ik weet, dat dat zo moet.
Ik zal aan mijn gevoelens moeten werken.
Wil ik de relatie die we hadden weer aansterken.