liefdesknuffelbeer.
liefde is net een knuffelbeer.
Je kan nooit meer zonder ,
je hebt het liever heel dicht bij je
in je bed en overal waar je gaat of
staat net iets onmisbaar wat je van
je geboorte meedraagt .
De liefde overal met je naartoe
hoeverder je gaat hoe meer de liefde
bij je staat.
Hoe meer liefde je vermijd , hoe meer
spijt.
Maar liefde , liefde raak je niet kwijt.
Tis net zoals je , je veel te oud voelt
voor een knuffelbeer en dan gooi je het
weg maar waarom juist die knuffelbeer ,
die je al heel je leven hebt.
Als je die knuffelbeer weg doet heb je altijd
weer spijt , wel net zoals de liefde je wilt
het nooit meer kwijt.