iedereen weet hoe moeilijk het is om volwassen te zijn
want opgroeien tot een "groot" mens gaat niet zonder pijn
probeer toch altijd jezelf te zijn en vooral te blijven
en laat je niet op alle stromen richtingloos meedrijven
want een mens met een sterk en waardevol karakter
wordt heus gewaardeerd, daar kom je vanzelf wel achter
alleen gebeurt het zelden dat iemand eerlijk aan je verteld
hoezeer je aanwezigheid op prijs wordt gesteld
laat hierdoor de moed niet zakken, maar ga juist door
want het leven is kort, dus zet je beste beetje voor
want na een rijk leven met veel liefde en pijn
kun je vertellen hoe het is om volwassen te zijn..
*****************************************************
deze is door mijn moeder geschreven. mama heel mooi gedaan hoor!!!!!!!!!
kus je dochter