kindervoetjes lopen,
kinderhandjes reiken.
kinderhartjes hopen,
kinderoogjes kijken.
kindermondjes zonder taal,
kinderwangen met een bevroren traan.
kinderlevens leeg zonder verhaal,
kinderwegen alleen te gaan.
niemand in de omgeving,
niemand in het zicht.
geen einde,geen begin.
alleen kinderleed in een gedicht.
§linda§