geen leed kan hen ooit scheiden
geen verdriet kan hen echt deren
niemand kan er stoken
al kunnen velen het proberen
geen afstand kan een kloof slaan
vertrouwen wordt geprezen
altijd trouw aan elkander
de band daardoor bewezen
geen kracht zo sterk als wat hen verbindt
de liefde tussen een moeder en kind...