het is avond en o zo stil
ik weet niet meer wat ik wil
ik voel me vreemd en raar
ja schat het is echt waar
mijn hart zegt ja en nee tegelijk
ik weet niet waar ik het mee vergelijk
ik voel me zo eenzaam van pijn en verdriet
maar jij weet en ziet het niet
je ligt nu al vast te slapen
en ik ik ben alleen maar aan het gapen
ik heb geen slaap ben niet moe
en weet ook niet meer wat ik doe
lieve schat neem me met je mee
naar het onbekende de diepe zee
maakt niet uit waarheen al ken ik het niet
neem me mee en ik ken geen verdriet
lieve schat ik hou van jou en blijf je trouw
maar neem me alsjeblieft mee
naar het diepe van de zee
ik hou van je ...
de vraag is nu hou jij ook van mij ???
xxx-jes
LOVE YA