ìk zag vandaag een meisje,
een meisje met een ijsje..
ze had blonde lokken..
een rokje, en hoge sokken.
ze had grote blauwe ogen.
zo'n ogen, die nog nooit hadden gelogen.
ze had schoentjes van lak.mooi wit gekleurd.
het enigste wat ontbrak, 'ze was slecht gehumeerd"
haar ogen stonden op onweer.
en ze snoof haar adem keer op keer.
ze keek kwaad, maar aan iets zag ik "dit klopte niet'
het was niet de woede die heerste..maar haar verdriet..