ik mag niet meer van je houden
en dat doet pijn
ik wil je zo graag vertrouwen, weer bij je zijn
om weer met je te lachen
en te huilen, met je te praten
je nooit meer verlaten
hoe graag ik het ook wil , het is te laat, het is voorbij
maar er is geen seconde dat je uit mijn gedacht gaat
denk je ook nog eens aan mij??
xxx- jes