Vader,
je harde koude handen komen op mijn gezicht af.
Een branderig gevoel van mijn gezicht gaat rechtstreeks naar mijn ogen en hart.
Een druppel in mijn oog rolt naar mijn wang. Gevolgd door meerdere druppels.
Vader,
je blijft maar doorgaan.
Klap na klap...
Mijn gezicht wordt natter en natter van mijn tranen.
Tranen van verdriet
Wanneer je wegzwalkt,
dronken van al je bier,
kruip ik snikkend naar de badkamer.
In de spiegel zie ik een meisje.
Een meisje met een blauw oog.
Een meisje met tranen.
Een meisje met verdriet...
Dat meisje ben ik.
Grijpend naar het scherpste object in mijn buurt,
begin ik in mijn armen te snijden.
Snee na snee zie ik het bloed uit mijn armen lopen.
Een druppel bloed op de mat.
Zal tegen moeder zeggen als ze thuiskomt dat ik mijn maandstonden heb.
Hoeft ze niets anders te denken.
Zal ze geen pijn moeten lijden als ze het ontdekt.
Als ze ontdekt dat ze met een monster is getrouwd...
Een monster dat zijn dochter slaagt.
Vader,
je bent gewoon een man dat bij ons woont.
Je bent mijn vader niet.
Want vaders slagen hun kinderen niet!
xxxStiftjexxx