Mijn vader
_____________
Nu hij weet wat er in me omgaat
Ben ik hopeloos verloren
Nu hij weet dat er verdriet in mij bestaat
Zal ik het steeds blijven horen
Want nu weet hij hoe ik mij vanbinnen voel
Nu weet hij alles over mij
Nu weet hij waarom ik zo ben, heel koel
En het ergste hij houdt alles bij
En als hij dan verdoken
Aantoont dat hij alles van me weet
Besef ik dat ik pijn voor niets heb weggestoken
Maar hij weet niet wat het me deed
Wat het me deed om het zo te horen
Dat hij deed wat ik niet wou
Dat mijn moeite hem te stoppen is verloren
Nu hij weet van wie ik hou
Maar het enige dat hij nu niet beseft
Is dat ik hem verfoei
Dat hij daardoor mijn liefde voor hem opheft
Ik haat hem nu door zijn geknoei
...