Zomerland daar wil ik heen
Sommige noemen het de hemel
maar voor mij is het zomerland
Maar hoe je het ook noemt
ik wil graag een enkel reisje
en dan liefst nu meteen
Ik weet het gaat niet zomaar
je moet het eerst verdienen
Een beetje ploeteren
maar af en toe ook genieten
Een heleboel leren
want daarom zijn we hier
Maar op een dag
ik weet niet wanneer
dan ben ik hier klaar
Dan ga ik,naar zomerland
Ja ja het is echt waar