Ik dacht dat je me kwam halen
Dat je midden in de nacht zou komen
en ze me 's morgens dood zouden vinden
op men verjaardag.
Nee dat kan niet
Ik moet nog zoveel doen
Dat grote cadeau moet nog open
Ik moet nog met men oma gaan eten
Ik kan hier nog niet weg
Ik kan nog niet dood.
Het is nu precies een jaar geleden dat je doodging.
Zou je komen?
Zou ik je zien?
Ik zou je nog zoveel willen vertellen
Ik kan niet gaan slapen, wat als ik je mis?
Wat als je me toch komt halen?
Goeiemorgen overgrootvader
K zal een kaarsje voor je branden.
(geschreven op 29 december 2001,
de dag voor men verjaardag)