op zoek naar woorden
op zoek naar mijn stem
tranen die lopen
weet niet meer wie ik ben
moe van al dat verdriet
en jij, ...
jij bent er niet!
mis je zo hard,
waarom moest je gaan?
je ging van ons heen
en wij blijven achter
helemaal
alleen, ....
mis je!!!!