Ik bewonder de zon,
die alle rampen al overwon.
Die altijd zo mooi blijft schijnen,
die al het kwaads laat verdwijnen.
verdwijnen onder die prachtige stralen,
die zo mooi over de wereld dwalen.
De zon die nooit uit zal gaan,
de zon die ons altijd zal bijstaan.
De zon die alles doet wat de mens niet doet,
trouw zijn, warmte geven... voorgoed.
Daarom bewonder ik de zon.