Ik zag je voor het eerst.
Ik was meteen verliefd op jou,
jij bent alles wat ik in mijn geliefde zien wou.
Nu zijn we samen en het gaat al reuzegoed,
we kunnen kussen met overvloed.
We hebben het over knuffelen nog niet gehad...
mmmmmmm oké je bent een schat.
In dit gedicht wil ik de liefde voor jou
bewijzen en naar mijn hartje toe verwijzen.
Mijn liefde voor jou is te groot voor te
schrijven in één gedicht.Dus je weet het
de liefde voor jou zal er blijven bestaan
ook al zie je mij niet meer staan.
-xxx-