ik dacht,
dat wij voor elkaar gemaakt waren.
ik dacht,
dat het voor altijd wij was.
ik dacht,
dat dit nooit stuk zou gaan.
ik dacht,
dat je van me hield.
ik dacht.............
het maakt niet meer uit wat ik dacht je hebt me bedrogen en dat doet zo'n pijn ik wil je niet meer zien!!!!!!