Jij bent het licht
dat ik heb ontwaakt
Achter de wolken vandaan gekropen
het licht zichtbaar gemaakt
En nu heb je pijn
omdat ik dacht, dit is goed
Nu is het jouw hart
dat geheelt worden moet
Het spijt me lieve meid
voor wat ik teweeg heb gebracht
En ik hoop heel oprecht
dat het leven weer naar je lacht
~~~