ik hou van JOU,
ik blijf je trouw,
ik vind je leuk,
door jou lig ik altijd in een deuk,
ik weet niet wat jij van mij vind,
maar van jou ga ik door het lint,
jij past bij mij,
voor jou sta ik echt in de rij,
van jou zal ik het liefst altijd willen houen,
en misschien gaan wij later nog wel trouwen,
als ik je niet zie dan voel ik me alleen,
ik vind jou echt leuk dat is wat ik meen.
einde