lopend in het bos
over het zachte mos
geniet ik van de rust
...dan ineens
zie ik achder een dikke stam
een rood puntmutsje
en blijf vol verbazing staan
een kaboutervrouwtje
lacht naar mij
en ik groet haar met mijn hand
vol verwondering
vervolg ik mijn weg
en weet
dat niemand zal geloven
wat ik heb gezien
...maar ik weet zeker
dat ik fijn heb gedroomd