01/1988.
Gandalf.
Ik zeg niets, maar ik voel , voel je kracht .
Je ziet me niet , maar ik merk , merk je macht .
Je liefde voor mij is als een streling zo zacht .
Mijn hunker naar jou is wat me tot leven bracht .
Ook al spreek ik geen woord , mijn hart dat lacht .
Ik weet niet waarom jij me je liefde schenkt ;
Maar weet dat jouw inzet mijn leven verlengt .
Voor jou wil ik vechten , zelfs als het onheil brengt .
Je bent voor mij ’t geluk dat zacht naar me wenkt .
Je gaf me een echt en waardevol geschenk ;
Marth Haesendonckx .