Jij
Liggend
Doodstil
Bleek
Zonder te bewegen
Een kus
Op je koude voorhoofd
Mijn vinger
Langs je blauwe lippen
Ik wil je knuffelen
Met je lachen
Met je huilen
Met je spelen
Lachen kan ik nu niet
Ik huil alleen
Met je spelen
Kan niet meer
Je kistje gaat dicht
Dit is ons afscheid
Ik mis je ...