Als je mij wilt krijgen,
Moet je moeite voor me doen.
Denk wat verder met je gedachten dan alleen maar;
“Ik geef er een zoen”
Zeg recht in mijn ogen wat je voelt,
Laat je ware liefde zien.
Toon me wat je wilt,
En zeg dat je van me houd, misschien?
Heb er alles voor over,
Om mijn hart te winnen.
Zeg dat je samen met mij,
Een ‘nieuw’ begin wilt beginnen.
Ik ben niet zomaar een meisje,
Wat ‘zomaar’ van je houd en gek op je is.
Als je denkt dat je me makkelijk kunt krijgen,
Heb je ’t mis.