ik blijf aan het rennen...
over het gras..
als geblaasd
zuiver glas...
ik blijf maar rennen...
over de stoep..
goed bekenen
onder een grote loep.
elke stap die ik zet..
denk ik aan zoveel dingen..
hoor ik mijn kleine...
engeltje zingen...
dat zingt een melodie..
over het leven...
wat ik iedereen
kan geven...
iedere stap die ik neem..
is een stap,een belangrijke levenstap
die je soms serieus maakt, of voor de grap...