met mijn ogen dicht
zie ik je gezicht
raak je voorzichtig aan
probeer het een beetje te verstaan
begrijpen wat jij nu voelt
waarom je gevoel is bekoeld
met mijn ogen open
zie ik de traan over mijn wang lopen
in de spiegel rode ogen
we hebben elkaar voorgelogen
dat we altijd vrienden zouden zijn
we deden geen water bij onze wijn
en nu die laatste druppel gevallen is
besef ik wat ik het meeste mis
al de tijd die ik aan jou heb gegeven
terwijl ik toen ook echt had kunnen leven
nu laat ik je geen kans meer
want er komt vast een volgende keer
ik stap dus zelf op
ik zet onze vriendschap stop
dit zijn de laatste zinnen die ik je geef
het wordt tijd dat ik zonder jou verderleef
ik volg niet meer jouw spel
ik zeg jou voorgoed vaarwel