Tim, zie je mij...
Tim kun je mij horen als ik tegen je praat...
Kun je mij een teken geven, hoe het met je gaat...
Kun je mij zien zoals ik nu leef...
Kun jij voelen hoeveel ik om je geef...
Tim blijf je vooraltijd bij mij...
Hou je mij in de gaten zoals jij dat altijd zei...
Zul jij mij beschermen tegen al het kwaad...
En er voor mij zijn als het even niet lekker met mij gaat...
Tim mis je mij zoals ik jou...
Help je mij uit deze kou...
Zul je vooraltijd bij mij zijn...
Kun jij het voelen mijn pijn...
Tim zie je mijn verdriet...
Ligt er voor mij ook nog wat moois in het verschiet...
Zul jij over mij waken...
En mij helpen als woorden mij weer raken...
Tim laat je mij nooit meer in de steek...
Kijk je nu naar mij zoals je altijd keek...
Mis jij mij zoals ik jou...
Help je mij uit deze diepe rouw...