Ik draag,
het kind van het Lot
in mijn schoot,
ik draag,
en voel niet meer,
je bent te ver weg,
mijn kind,
wanneer mijn water stroomt,
aanheft het lied der Zwanen
in mijn schoot,
zing, ik kan niet van je houden
nevelig gesnater
overstemt het zingen nog,
schreeuw, nee
maar fluister, nog niet.