Je vraagt je zo vaak af, waarom
ook deze keer dat er zomaar een man in je leven komt
en niet zomaar een man
een speciale, waarmee ik leven kan
een die geen egoistische inslag heeft
een die mij zoveel aandacht en liefde geeft
een waarvan ik nooit had gedacht nog tegen te komen
een die ik alleen maar tegenkwam in m'n dromen
een die mij accepteerd zoals ik ben
het lijkt wel of ik je al heel lang ken
een die kan genieten van de kids
er tussen gaat zitten en zegt dan niks
een die mij een warm gevoel door m'n lijf geeft
en daar zelf ook plezier aan beleefd
iets wat we beiden niet meer durfde te hopen
is toch langzaam in ons leven gekropen
respect,aandacht,liefde en trouw
maakt het mogelijk dat ik van je hou.