Weet je...
Elke dag en elke nacht,
denk ik aan jou en fluister ik zacht,
Word jij nooit moe in mijn gedachten?
Die vooral blijven hangen tijdens de nachten...
Gedachten waarbij ik terug denk aan vorig jaar,
toen we nog samen waren als een paar.
Mijn conclusie uit al mijn gedachten is,
dat ik je nog steeds erg veel mis...
Maar ook het leven gaat door
en daarom hoop ik dat ik je nu niet stoor,
door nog even te laten weten
dat ik jou nooit ben en zal vergeten...