wil de tijd weer
niet vooruit
Net nu de plannen
onder het schedeldak
uitgroeien
Ik wil een tikje
sneller gaan
de school uitlopen
en genieten
van niet verdiende
rust
Maar treiterig tikt het
nog een tikje trager
nog een dagje langer
Weer een beurt meer wachten
Aan het eind van deze week
Grijnst mijn lach
volop getikt!