Mijn engeltje,
Weet je wel mijn liefste , dat als ik jou zie of hoor, dat ik dan mezelf er moet aan laten herinneren, dat ik op tijd even ademhaal.
Jij met je mooie ogen, je stralende glimlach, ja jij doet me nu weer leven, mijn hartje beven.
Ik verlies mijn kontrole, en voel me wat verloren.
Maar elke keer weer als ik jou in mijn armen voel , dan gaat mijn hart weer sneller slaan, weet je wat ik bedoel, dan weet ik dat deze liefde voor jou nooit over zal gaan.
BEERTJE