je was ooit mijn buurjongen,
werdt toen mijn vriendje,
en gaf mij mijn eerste kus.
Toen werd je een vriend, waarbij ik altijd terecht kon.
Enkele jaren later werd je mijn vaste vriend,
die vreugde en verdriet met me deelt,
met de eeuwwisseling werd je mijn verloofde,
en volgend jaar gaan we samenwonen.
Ik wil met je trouwen, kinderen krijgen.
Zodat we later kunnen terug kijken op onze mooie relatie,
die begon als buurjongen en buurmeisje van 11 en 15 jaar.