Waar ben je.
Ik verlang zo naar jou.
Ik mis je gezicht,je liefde.
Je stem die zo zuiver klinkt
als helder water.
Waar ben je,
leef je nog.
Hoe is het daar bij jou.
Kom vlug terug,
dan kan ik bij jou zijn.
Je warme hart tegen het mijne,
en ondertussen een innige kus.