Voor de prins van mijn dromen :
Mijn hart zat op slot voor alles en iedereen,
Ik dacht ik blijf voor altijd alleen ..
Maar toen kwam jij mijn leven in .
Zo dwars door alles heen .
Jij vult mijn hart met liefde en laat het overstromen ...
Wat jij bij me los maakt dat had ik nooit kunnen dromen .
Onze liefde is zo speciaal ,
Het is ongelofelijk net een sprookjes verhaal .
Maar het is ons verhaal wat we beleven elke dag
Met elkaar ,met liefde ,met een lach .
Ik voel me een prinsesje bij jouw aanwezigheid .
de manier hoe je naar me kijkt laat me zweven ,
En het is geen droom maar werkelijkheid.
Ik hou van je voor altijd
Ik laat je hart overstromen met mij liefde.
Mij raak je nooit meer kwijt ...
je prinsesje
_ xxx - jes _
I LOVE YOU !!!!
!'m cr@zy off you !!
greetz ,