Hoe kon je zo wreed zijn tegenover mij?
Ik, die zoveel belangstelling in jou had.
Mijn leven zou ik voor jou geven.
Ik hou van jou,met hart en ziel,
zie je dat dan niet.
Als je eens wist,
hoeveel pijn je mij al hebt gedaan.
Ik wou dat het weer zoals vroeger kon zijn.
Ik kan me nog goed
je gezicht herinneren en onze droom.
Later gingen we een mooi gezinnetje opbouwen.
Hoe wreed je ook geweest bent,
nooit zal ik je vergeten.