wat een heerlijke avond was dat,
toen we samen over de dansvloer zweefden,
heel dicht tegen elkaar aan.
En aan niets anders denken,
dan aan ons tweetjes.
Ik voelde me gelukkig.
En als ik droevig ben,
zal ik altijd aan deze avond denken.
Hoe ik bij jou kwam,
spijtig dat je dan weg loest.
Nooit zal ik deze avond vergeten.